R.I.P

Saknaden är väldigt stor...

Fattar inte hur de kan gå så fort...

Du hade ju bara en inflamation i benet, och nu är du borta. Att behöva vara med och ta ett sånt beslut va nog de svåraste jag har vart med om... Älskade Casanova, du har förändrat våra liv, ett liv utan dig blir svårt.

Du har lämnat djupa spår efter dig, vet att du absolut inte vill att vi ska sitta och gråta, med de är svårt, saknaden man känner är så stor.

Varför drabbade de just dig?? av alla miljoner hästar som finns så va de här tvungen att drabba dig, den underbaraste hästen som fanns, som någonsin kommer finnas.

Men vi är tvungna att se de såhär, du hade ont, speciellt sista dagarna.

Fattar inte hur de kan göra så ont i hjärtat, men du va ju en familjemedlem, en väldigt speciell vän, en vän vi aldrig kommer glömma! En vän som kommer leva vidare i våra hjärtan! För alltid!
Varför va du tvungen att lämna oss?? Alldelles för tidigt?? Frågan man ställer sig är varför, men de finns inget svar på den frågan, vi kommer aldrig få veta.

För evigt i våra hjärtan!!

 Casanova
1997-2008

Vila i frid!!

Din familj för evigt!!

CAMILLA
LOTTA
THERESE
JESSICA







Helgen...

Ja då va måndag igen, helgerna går fort när man har kul :P

Ja de blev party både fredag och lördag.

I fredags va jag hos min underbara vän Madde, började med att sitta hos henne och dricka vin och snacka skit med henne och Linn :) Ni är bara så söta :) sen blev de hantis. Mkt folk där, skit kul :) Sen gick jag på efterfest hos Martin, hehe där blev jag lite trött och nästan somnade, så jag gick väl hem runt 5 tiden kanske :P

I lördags blev de party hos Sami, (Grattis) Hade kul där med :)

Vi bestämde oss för att åka till hantis, men de va sån jävla kö där så vi drog till Etach (eller hur fan de stavas :P) Va inte så mkt folk där men de va kul iaf, syrran kom dit (hon hade skippat sthlm kom och kom hem till lilla köping ist :P) dansade lite och härjade :P
Vi gick sen till kebab house och käkade, de va gott :P

Men va svin trött sen så då blev de bara hem och sova :)

Igår åkte jag och mina underbara systrar till V-ås, va på ikea och Jessie handlade lite grjer :) Grattis syrran till nya jobbet, fan är så stolt över dig!!! och lycklig för din skull... Nu fick du som du ville :) Men jag lovar att jag kommer efter :P

Idag ska jag rida med Lilla lillasyrran :)

Ja nu har jag upptaterat lite iaf :)

puss o kram


Lata katten ;P



RSS 2.0