Tävling...

Va i strömsholm igår på tävling med lillsyrran... Hon och Casse va så duktiga, vart dock ingen placering, men dom fick iaf en clear round rosette... :)


Dagen började iaf JÄVLIGT tidigt :P klev upp kl 6 på morgonen, åkte hemifrån kl 6.50... usch man va inte pigg ;P

Va inte hemma förrän kl 15 på eftermiddan, sliten som ett as :P Blåste kallt gjorde de  med hela dagen, så man va kall och trött när man kom hem. La mig och sov en halvtimme men va inte människa på hela dagen.

Idag har jag inte gjort nå speciellt egentligen. Ikväll blir de att bara slappa, ska jobba imorrn så :)

Ne kan inte komma på nå mera att skriva, så de får räcka för idag...


puss o kram


Lite bilder på Camilla och Casanova :)









Födelsedag...

Ja igår vart min lilla tjej stoor :) 4 år, de är fantastiskt... :)

Ja eftersom de va hennes stora dag så bestämde jag och henke att vi skulle åka till busborgen i v-ås och leka, sen käka på max och gå i leksaksaffärer, Amandas kusin fick oxå hänga på... Slutade med att vi åkte till Örebro till lek och buslandet ist... där jag tror jag och henke lekte mer än barnen nästan :P hahahaha, ne men de va riktigt kul där... Man blir som barn på nytt...

Ja vi va där i 3 timmar iaf, och när vi har klätt på oss och kommit utanför dörrarna så tittar henke på mig och frågar efter bilnycklarna, jag tittar på honom och förklarar att jag inte har några bilnycklar och börjar skratta, Henke tittar på mig igen och ba:
Tezzan, skämtar du eller??
Och ja ba: NEJ, jag har inga bilnycklar!
Ser på henke hur han blir alldelles kall inombords, och jag kläcker ur mig:
"Är du säker på att du ens tog ur nycklarna ur bilen??"
Och henke säger "Tror du på fullaste allvar att jag inte skulle ha tagit ur dom ur bilen??"
Men han springer iaf iväg till bilen och sen hör jag bara ett stort asgarv, Ja va tror ni, Jo henke hade inte tagit ur nycklarna ur bilen, utan den stog där så vackert med nycklarna i... Ja ibland har man tur :P KLANTARSEL :P

Ja dagen va iaf toppen, ungarna va helt slut när vi åkte hem :)



Ja i natt så snöade de ordenkligt, grabbarna va helt saliga och sladdade som svin :P KUL :)

Idag blir de att vara inne, ska på tävling i strömsholm med syrran imorrn, så vi ska kliva upp kl 6 imorrn bitti *snark* men ja vad gör man inte för sin älskade lilla syster :)



Fick nya Guitar Hero i förrgår  *JIPPI* så spelar som FAN :P





Lägger in lite bilder från lek och busland senare idag :)

Puss o kram




Så här kommer de lite bilder :)



:)




Kul rutchkana :)





Studsmatta :)




Haha Henke tyckte nog de va roligare än va barnen tyckte :P

Underbart...

JA idag är de underbart väder, solen skiner och snön är kvar :) Tänk om hela vintern skulle vara såhär.. då skulle inte vintern bli så lång och tråkig... Men man får njuta så länge de varar :)

Jag och Amanda har redan hunnit vart ut och lekt... sen har jag dammsugat lite oxå :) Bra att man är upp i tid :)

Ja imorrn bär de av till Busborgen med Amanda och hennes kusin :) Hoppas de blir en toppen födelsedag för henne :) Ska planera in ett kalas för henne oxå :) Shit stora tjejen :)

Men idag blir de lugnt iaf :) Ska väl försöka vara ute så mkt som möjligt idag :)


Hoppas alla får en underbar dag :)

puss o kram





Snööö...

Jepp nu kom de snö... får väl se hur länge den ligger kvar...

Ja man klagar på kylan nu.. ligger runt +1 kanske :P fy fan när de blir -15.. då blir de KALLT... Men vem vet kanske inte blir så kallt.. man kan ju hoppas iaf :P

Ne men de är mysigt med snö, bättre än regn iaf :) är faktiskt ganska mysigt att sitta och titta ut när snön faller :) ser så fridfullt ut :)

Ja ikväll blir de bara slappa framför tv:n... invänta helgen... Lillsyrran ska på  tävling på söndag... så de blir upp tidigt :)



Men ha de så bra allesammans... varför inte skriva en kommentar när ni ändå är här så man vet att de är nån som läser :P

puss och kram


Lata katten ;P

Så...

Nu va denna helg över... såå skönt.. är helt slut efter allt jobbande.

Har inte hänt nåt speciellt för min del iaf :P

Hästen verkar iaf vara frisk nu, vilken lättnad.


Ja nu sitter man här, är sliten som fan men inge trött... hmm.. ja vad tänker man på då?? Jo har vart en del tjat om Dina jävla damsugare :P haha så fort man inte har nåt annat att tänka på så kommer den där jävla damsugaren upp i hjärnan :P fan blir ju hjärntvättad av de där säljar snacket :P hahaha... men kul att du trivs iaf :P

Ja vad händer i veckan då...
Den viktigaste dagen i mitt liv, 21:a November, min underbara dotters födelsedag :) Precis de händer, ska ut i veckan och köpa present, undrar bara vad ja ska hitta på :)

Fan kan inte fatta att de är 4 år sen du föddes, vart har alla som åren tagit vägen?? Hur fan kan man missa 4 år?? Känns som om de va igår vi va på BB och jag satt och kollade ut genom fönstret och snön bara öste ner.. tänkte att jag aldrig skulle få nå besök av nån pga den där jävla snön... :P Men självkalrt fick jag de ändå :D Som pappa sa "dom plogar väl för fan, jävla klena kärringar" ;P haha han är så charmig min pappa ;P



Ne nu blir de fan sängen... Ska på personalmöte imorrn förmiddag så man lär väl sova lite så man är pigg och alert :D


Ha de så bra :D

puss och kram




Helg...

Ja helgen blir att tillbringa på jobbet.

Jobbar 22-10 i natt, sen 16-22 imorrn och 10-22 på söndag... så kommer vara riktigt trött på söndag kväll sen. Så de blir inte mkt annat  gjort i helgen.

Inte gjort så mkt idag, hästen har blivit sjuk så har kollat henne titt som tätt nu på eftermiddan, får aldrig nån ro att göra nå annat, bara orolig över henne. Pratade med vetrinären på strömsholm och hon tyckte jag kunde avvakta innan nån skulle komma och titta på henne, så vi får väl se hur de går under helgen.


Ja nästa vecka blir de troligtvis egen lägenhet iaf... ska bli så skönt att slippa bo hos mamma... vi har tröttnat på varandra nu :P

Ne nu ska jag vila en stund... sen är de snart dax att åka till jobbet...

sköt om er :)

puss och kram



Jobb

Jaha, ska jobba idag då... Börjar kl 16 och jobbar till 22, hmm lång kväll blir de... men skönt ändå att komma iväg eftersom att jag va sjuk förra veckan och man blir fan inte rik av att ligga hemma ;P Jobbar hela helgen sen oxå... Men man ska fan inte gnälla i dessa tider, då får man vara glad att man har nåt jobb överhuvudtaget.

Gick upp halv 8 med Amanda, käkade frukost och gick till dagis halv 9, gick sen hem och tränade lite... skönt :) Så ska väl hoppa in i duschen snart och sen sminka mig lite...

Annars blir de inte mkt annat gjort här idag...


Ha en trevlig dag :)

puss o kram



God Morgon!

GÄÄÄÄSP,

Ja morgonstund har guld i mun, eller vad är de man brukar säga?? :)

Vaknade halv 8 av klockan och skulle väcka Amanda så hon skulle få kila iväg till dagis idag, men fick ett stort NEJ av henne, hon mådde inge bra och började grina, så nu är vi hemma ist... Ska småplocka lite idag tänkte jag och så blir de att pyssla om Amanda lite :)

Ja och katten sitter här brevid och blänger på mig, tror han vill ha mat faktiskt ;) Så de är väl bästa man fixar...

Återkommer senare...

puss o kram

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ja dagen den går ju snabbare än va man tror... ibland så flyter bara dagarna förbi, man hinner knappt göra nånting.

Idag är de iaf upphåll, dock mulet men ändå mysigt, nu vet man iaf att vintern är påväg, mysigt med snö när de väl kommer, men de ska de vara riktigt med snö, inte plask eller dylikt.

Ja och snart är julen här, snart dax att börja julpyssla :) De är mysigt, men sen kommer de svåraste, Julklappar! Samma problem varje år, hur mkt man ska köpa för och vad man ska köpa.

Ne nu ska jag laga lite mat.

Ha de gott :)

puss och kram



Regn...

Fy fan va de regnar ute... bara vräker ner, och här sitter man och kan inte komma på nåt kul man kan göra, blir som vanligt att man hamnar framför datorn.

Om man tänker efter så tillbringar man faktiskt ganska mkt tid vid datorn, en ganska smart grej om man säger så, nog de bästa sättet att hålla kontakten med folk, blir ju inte att man ringer men lätt att slänga iväg ett mejl eller prata på msn, tur man har datorn kanske ;P


Ja idag så blir de nog inte mkt gjort, ska väl tvätta lite, sen blir de väl att försöka roa Amanda nu när vi kanske måste vara inne hela dagen, va gör man när man bara är inne?? olika för alla, men nånting jag tror nästan alla har gemensamt är väl att man lätt slår på en film när de är dåligt väder.

Ja fantasin är verkligen inte på topp idag, känner bara för att bädda ner mig i soffan faktiskt.

Ja sen är de ju de där med vad man ska äta?? Alltid en svår fråga! Tycker de är ganska kul faktiskt att man åker och storhandlar, och tänker "Nu har jag mat för nästan hela månaden" men av nån konstig anledning så "duger" aldrig maten man har i frysen, de slutar med att man åker till affären och småhandlar ist :P Men när pengarna är slut då duger helt plötsligt maten i frysen :P Konstig man är alltså.

Jaja, nu har ja inte tid med de här nå mera...

 Ha de gott i regnet!!

Puss o kram




Hejsan!

Jaha de här med att blogga om allt som händer i ens liv har ju blivit värsta inne grejen, så inte är man sämre än att hänga  på... :P

Är ju egentligen ett ganska bra sätt att hålla uppdaterade om hur man har de och hur man lever utan att ens behöva lyfta på luren om man inte orkar eller har någon som helst lust med det, bara kludda ner i bloggen att idag tänker jag fan inte ringa ett enda samtal så ni vet!  Haha...

Ganska kul ändå att man kommit på de här med blogg egentligen, är de egentligen kul att sitta och skriva ner allt man tänker och tycker?? En del bloggar man läser där står de verkligen med ALLT man känner och tycker om allt och alla, hur man tycker att folk ska vara och inte vara, ja ALLT helt enkelt, och nog fan är de bloggarna som alla läser mest :P

Ja jag ska försöka göra de här till en vardagssyssla hade jag tänkt... får väl se hur de går :P

Ha de gott allesammans

Puss och kram





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0