Regn...

Fy fan va de regnar ute... bara vräker ner, och här sitter man och kan inte komma på nåt kul man kan göra, blir som vanligt att man hamnar framför datorn.

Om man tänker efter så tillbringar man faktiskt ganska mkt tid vid datorn, en ganska smart grej om man säger så, nog de bästa sättet att hålla kontakten med folk, blir ju inte att man ringer men lätt att slänga iväg ett mejl eller prata på msn, tur man har datorn kanske ;P


Ja idag så blir de nog inte mkt gjort, ska väl tvätta lite, sen blir de väl att försöka roa Amanda nu när vi kanske måste vara inne hela dagen, va gör man när man bara är inne?? olika för alla, men nånting jag tror nästan alla har gemensamt är väl att man lätt slår på en film när de är dåligt väder.

Ja fantasin är verkligen inte på topp idag, känner bara för att bädda ner mig i soffan faktiskt.

Ja sen är de ju de där med vad man ska äta?? Alltid en svår fråga! Tycker de är ganska kul faktiskt att man åker och storhandlar, och tänker "Nu har jag mat för nästan hela månaden" men av nån konstig anledning så "duger" aldrig maten man har i frysen, de slutar med att man åker till affären och småhandlar ist :P Men när pengarna är slut då duger helt plötsligt maten i frysen :P Konstig man är alltså.

Jaja, nu har ja inte tid med de här nå mera...

 Ha de gott i regnet!!

Puss o kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0